Over Leider

Leider English School is een internationale Engelse school met meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven aan overheden, bedrijven en duizenden private studenten.

Wij staan al vele jaren mensen succesvol bij in het ontwikkelen van hun Engelse vaardigheden voor hun persoonlijke en zakelijke leven.

Samen met onze internationale partner English Camp Tour in Bangkok verzorgen wij locale en internationale private Engelse trainingen. Zodoende kunnen mensen van over de hele wereld hun Engelse vaardigheden in gespecialiseerde trainingen bij ons ontwikkelen.

Al onze docenten zijn hoger opgeleid, ervaren, gebruiken modern lesmethoden en zijn toegewijd aan de ontwikkeling van onze studenten. Wij bieden een persoonlijke aanpak en staan iedere individuele student zo goed mogelijk bij in zijn ontwikkeling.

Onze trainingsfaciliteit ligt slechts 6 minuten per bus van het Centraal Station; heeft goede parkeermogelijkheden en faciliteiten voor studenten om zelfstandig te kunnen werken.

Als u meer informatie wilt over een van onze trainingen kunt u rechtstreeks telefonisch contact opnemen op 06-3379.1535 of een email sturen aan info@leiderenglish.com.